een Gedachte...
Een gedachte
het denken voorbij
beladen met schroom
flitsend als chroom
hard,
als een snelle fantoom
Zijn we eindelijk
het denken voorbij
Kan iemand mij dan vertellen
Zonder woorden
waar de daden zijn
Zijn ze misschien
beladen met schroom
zo klein, nietig
tussentijds vernietigt
Te matig om duidelijk te zijn
Misschien wel wanneer ze
flistend als chroom
ons wakker schudden
uit deze droom
Bovenwonderlijk wordend
Net zo hard
als een snelle fantoom
die ons leert
niets ons te laten beletten
om onze woorden
in daden om te zetten..