daar heb je het, ik ben het weer eens beu.
en school vind ik maar sneu
ik weet een opleiding is nodig,
maar eigenlijk vind ik school overbodig
ik hou er nou eenmaal niet van
denken ze ook nog dat ik me voor hen inspan?
dan komt de vakantie en zijn we vrij
maar ik voel me eenzaam zonder mijn vrienden erbij
het eind van de vakantie komt te langzaam dichterbij
pffff vakantie is toch ook moeilijk!!
elke dag iets te doen verzinnen
waar moeten we ooit beginnen
vakantie is oke
maar de vrienden moeten mee
vecht je toch niet niet vrij
voor jou hoort school er nog even bij!!
(voor mijn zusje die niet heel lang meer op de vakantie kan wachten, nog maar 1 week!)