ik lig hier stil voor me uit te kijken,
De wolken lijken voor me te wijken...
De wind blaast ze langzaam opzij,
de zon verschijnt en kijkt naar mij...
alsof het dringend zeggen wil,
kom naar me toe op je tenen, heel stil...
blijf voor altijd naast mij stralen,
en blijf niet langer op aarde dwalen...