de laatste maand heeft me pijn gedaan,
sommige dingen die ik je vertelde,
die mij juist zo'n verdriet deden,
leken jou niet te intereseren,
alles met je gedaan,
maar nu was de liefde overgewaait,
alles is me te veel geworden,
dat bijna half jaar,
heb ik zielsveel van je gehouden,
maar nu is het gewoon over,
ik weet dat het je pijn doen,
maar ik kan het niet meer,
ik dacht toen ik je zag,
dat je de wereld was,
dat ik iets had om voor te leven,
maar dat bleek al snel te vervagen,
de wereld achter me gelaten,
om van jou te houden,
zoveel heb ik om je gegeven,
het was een leuke tijd geweest,
maar nu werd het me te veel,
al mijn problemen mijn verdriet,
ik kon het niet meer aan,
ik dacht ik heb een voorbeeld,
iemand om naar te kijken,
iemand om van te houden,
op te lijken,
mamma is verdwenen,
toen had ik iets nieuws gevonden,
jou,
die altijd voor me wilde zorgen,
maar volgens mij neit wist,
hoe die mij problemen aan meost pakken,
mischien is het beter zo,
dan leef jij niet meer met mijn verdriet,
maar lieve schat,
een ding meot je weten,
ik heb van je gehouden,
dat moet je nooit vergeten.
-xx- ik hou van jou -xx-