De wind die door je haren blaast,
Een boot die over het water raast…
Het zand dat tussen je voeten schuurt,
Een vogel dat naar een visje gluurt…
De zon die hoog aan de hemel schijnt,
Een wolk die langzaam verdwijnt…
Het ultieme zomergevoel,
Snap je wat ik bedoel?