leer snappen hoe mensen zich voelen
jij snapt niet wat er gebeurt
vind dat iedereen maar zeurt
leer snappen hoe mensen zich voelen
en probeer te begrijpen wat ze bedoelen
wat ze nodig hebben een lieve stem, een lieve lach, of een knuffel
kijk zie je wel je leert het al.