Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De taal van ogen
In de taal van ogen
Kunnen mensen elkaar verstaan
Tranen van het lachen om te drogen
Zinnen die zichzelf te buiten gaan
Niet langer in een hoofd
Gevangen door parels van dromen
Maar het hart dat heeft beloofd
In lief en leed terug te komen
Met gebaren van plezier
De handen in de lucht
Zelfvertrouwen overeind en fier
Samen in een diepe zucht
Het zijn niet alleen de woorden
Die vertellen wie we zijn
Zo vaak voel ik stille akkoorden
Ons verbinden in dezelfde lijn
Ik tekende je gezicht
Met plakaatverf en pennen
Je glimlach in een vloeibaar licht
In penselen van artistiek verwennen
Je bedankte mij met een dans
De hoofdrol in een ballet
We gaven elkaar een kans
Hadden alle zinnen opengezet
Mensen stromen
Door mijn onrustig bestaan
Soms zie ik ze komen
Soms zie ik ze gaan
Misschien ben ik wel mooi
Als ik niets meer heb te zeggen
Alle woorden in een kooi
En niets meer uit te leggen
~~~
Reacties op dit gedicht
Nemisis vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Nemisis
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
04 september 2001
Thema's:
[IK]