Ontmoeting
Nog niet zo lang, en dan ga ik naar je toe
voor het eerst naar jou huis
Jou ouders ontmoeten, ik weet niet hoe
hoe ik me moet gedragen bij jouw thuis
ik probeer zoveel mogelijk mezelf te zijn
en hoop dat ze me zo accepteren zoals ik ben
Ik hoop dat het klikt, dat is wel fijn
Ik doe gewoon zoals ik mezelf ken
Spannend over wat ze van me zullen denken
Maar goed eens moet de eerste keer zijn
ze moeten weten aan wie ze hun zoon schenken
Want ik hou van hem, oowk al zijn we nog zow klein
( ik ben 15, hij is 13, en we hebben bijna 2 weken met elkaar haha,, niet zo lang nog, maar ik ga zometeen weg, een dagje naar hem toe, voor het eerst zijn ouders ontmoeten, is altijd wel spannend denk ik, Doeii!! )