Als ik het even niet zie zitten ben je er voor mij
Niet alleen met woorden, ook een arm om me heen
Een apart gevoel en dat maakt me blij
Je voelt mijn tranen en leeft met me mee
Op vervelende momenten sleep jij me er door heen
Ik hou van je, mijn beste vriend
Voel warmte en liefde, ben niet meer alleen
~~~