Voor wie mij liefheeft
Vliegen vluchtig gaat het water door de zee
Als vluchtige wolken gaat mijn leven mee
Zeker en vast staat de strandpaal op wacht
Als mijn leven verwaait zonder gedacht
Geheel onschonden is het schimmige licht
Dat op mijn aangezicht staat gericht
Kwaliteit van leven waar breng je me heen
Het is meer dan tweemaal dezelfde steen
Hoe lang, hoe zwaar gaat alles wegen
Als het mij lukt licht te zien na storm en regen
~~~