VOOR JULLIE.
dit gedicht doe ik voor jou.
lieve zus omdat ik heel veel,
van je hou,
ook zwager leo die mag er zijn.
alletwee heel erg lief voor mijn.
nooit zal ik vergeten.
wat jullie voor mijn hebben
gedaan.
maar een ding moet je weten.
onze vriendschap blijft,
voor altijd bestaan.
dit is geschreven en gedaan.
els verheyen is mijn naam.