't is uit, 't is voorbij,
al 2 maanden,
ja en?
mag ik dan geen pijn meer voelen,
moet ik dan weer verder leven?
ik kan het nog niet,
ik hou van je,
meer dan dat ik ooit al van iemand hield
en dan doe jij zo...
Ik weet ik moet het achter laten,
het lukt niet,
nog niet,
ik wil in je armen liggen,
bij jou uithuilen,
gewoon een fantasie...
Je bent nog steeds men schat,
ook al geef jij meer om haar,
wil ik er altijd voor je staan...
*heb het er nog altijd moeilijk mee, ik kan het nog niet achter me laten, ik wil wel een goede vriendin voor je zijn, me vasthouden aan onze vriendschap...*