DIE FOTO.
steeds weer als ik naar je foto kijk.
gaat er van alles door mijn heen.
hoeveel je dochter en kleinkind op je lijkt.
vind ik reuze fijn is gemeend.
maar helaas je kunt dit niet meer zien.
je bent boven bij de lieve heer,
en lieve henk.
jou vergeten doen wij nooit meer.
een man te hebben gehad als jou.
dan voel je je gelukkig als vrouw.
eerlijk en oprecht was jij.
altijd vrolijk en blij.
dat beeld heb je gegeven aan je kleinkind.
live henk dat is waar.
want ze heeft net als haar lieve opa.
die lieve streekjes het is waar.
maar een ding moet je weten .
wij zullen je nooit vergeten.
en eens zien wij elkaar weer.
boven bij de heer.