KOFFIETIJD.
ja de telefoon ging weer bij mijn.
en dat maakt mijn elke keer weer blij.
elke morgen dezelfde tijd weer.
zegt mijn lieve dochter tegen mijn,
mama kom je bij mijn.
de koffie is klaar voor jou.
weet je dat ik daar al op bouw.
een gedicht voor 10 uur gedaan.
want dan komt de koffietijd eraan.
dat vind ik van mijn dochter zo fijn.
elke morgen weer welkom bij haar te zijn.
een dochter te hebben die zo veel van je houd.
dat is fijn om te mogen horen.
want iedere moeder is tog blij.
als de kinderen zeggen.
mama je hoort erbij.
dus dit gedicht manuella is voor jou.
omdat ik heel veel van je hou.
en ook nikita en peter horen erbij.
jullie betekennen heel erg veel voor mijn.
jullie maken mijn hele levenje blij.