VRIENDSCHAP.
dit gedicht doe ik speciaal voor jou.
jij bent een hele bijzondere vrouw.
met veel lief en leed en pijn.
achter de rug bij jou.
maar nu komt er een betere tijd voor jou,
eerst een huisje dat hoort er bij.
en dan zie je maar dan kom ik erbij.
als een hele goede vriendin voor jou,
ik beloof je mijn allerliefste.
vriendschap aan jou.
samen met jou en je zoon nog.
veel plezier en pret,
vergeet die nare tijd.
die er is geweest voor jou.
weet dat er ook nog anderen zijn.
die een plaastje hebben voor jou.
een van hen zal ik wezen.
lieve jacqie voor jullie.
zal ik er altijd wezen.
want bij mijn gezin.
passen jullie als vrienden.
nog wel in.