* Verdrietig om JOU *
'dat' deed pijn.
Maar het zal wel de waarheid zijn.
Ik voel me gebruikt.
Kom nooit meer bij mij aan.
Het is nu echt gedaan.
Ik heb er genoeg van.
Zoek iemand anders.
Ik laat niets meer van mij horen
Met andere durf je alles te zeggen.
Ik dacht dat je me vriendin was.
Waarom kies ik altijd de verkeerde vrienden.
Ach ja, ik weet nu wel wie mijn echte vrienden zijn.
In ieder geval 'jij' niet =)
Ik had dit niet gedacht =(
Ik haat je !
Ik laat me niet meer gebruiken.
Je hebt het er zelf naar gevraagd!
Vervolg ga ik met me echte vrienden om!
Jij bestaat niet meer voor mij.
!!!!!!punt!!!!!!