Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
+!+.....Houden van jou.....+!+
Houden van jou
De woorden schieten tekort
Ik weet niet wat ik moet zeggen
Het gevoel dat ik elke dag heb
Valt gewoon niet uit te leggen
Ook al zie ik je zo vaak
Steeds weer mis ik jou
Mensen die niet willen zien
Dat ik zoveel van je hou
Ik moet elke seconde aan je denken
Aan momenten dat we alles vergaten
Als ik jou nu in me armen zou hebben
Ik zou je nooit meer los willen laten
Wat mensen ook zeggen en doen
Ik zal je nooit laten staan in de kou
Niemand kan mij ooit bij je weghalen
Want ik zal voor altijd houden van jou
*voor rene(tje)*
Reacties op dit gedicht
Lost Souls vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
smurfjuh
:
Woensdag, juli 13, 2005 19:06
Prachtig geschreven meis
liefs, claudia
Over dit gedicht
Auteur:
Lost Souls
Gecontroleerd door:
Pieps
Gepubliceerd op:
30 juni 2005
Thema's:
[Liefde]
[Relatie]
[Verliefd]