Het was vreselijk om te zeggen,
de woorden die ik je vanmiddag zei.
Ik wist dat ik je pijn deed,
jij dacht; jij hoort bij mij.
Ikzelf had er ook moeite mee,
omdat ik wist dat ik je kwetste.
misschien komt het ooit wel goed lief,
maar nu is het gewoon even het beste.
~~Just Me~~
30-06-05