ik mis jou,
die altijd voor me zorge,
ik mis jou,
die er altijd voor me was,
ik mis dat alles,
al die liefde dat beetje leven wat ik wil,
schat ik heb het zelf gedaan dan weet ik,
maar ik mis je zo,
ik kan niet stoppen met huilen,
lieve schat neem me nou in je armen,
want ik voel me zo alleen,
zo leeg,
iemand zeg me wat ik ben,
ik kan het niet meer,
ik wil weg,
weg hier ver vandaan,
dat ik dood of desnoods niks ben,
maar zonder iemand,
dat is gewoon te veel.