VOOR MIJN LIVE DOCHTER MANUELLA.
ik heb jou gedicht gelezen.
met tranen in mijn ogen.
een gedicht dat je weg wilt gaan.
omdat er een id die het niet kan.
geloven.
dat ja al die gedichten zelf heb gedaan.
maar lieve manuella een ding moet je weten.
wij kunnen je niet vergeten.
blijf alsublieft op deze freaks.
want zonder jou is het niets.
en ik je moeder zal niet de enige zijn.
die er zo over denkt en dat vind ik fijn.
want iedereen moest maar eens weten.
dat je al zon verdriet hebt.
maar je moeder zal dit altijd weten.
maar blijf doorgaan met dichten lieve schat.
want jij bent niet iemand die jat.
laat ze maar praten dat doet niet zeer.
gaan ze schelden scheld je weer.
mama laat weten dat ze van je houd.
en dat ik jou voor duizend procent,
vertouw dus ga niet hier vandaan.
blijf lekker achter ons staan.
je moeder die van je houd.