Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
pesten onder elkaar.
pesten onder elkaar.
waarom zijn er altijd mensen.
die een ander het beste niet wensen.
altijd haat en nijd onder elkaar.
vind iedereen dan zo raar.
dat sommigen die op deze chat zitten.
het fijn vinden met elkaar.
elkaar het leven zuur maken .
dat is tog niet fijn.
laten we op deze chat .
tog gelukkig met elkander zijn.
en even denken aan elkaar.
want ieder mens heeft recht op.
een goed leven.
dat is tog waar.
maar iedereen mag het weten.
op deze freaks kom je echt.
ook heel veel goede mensen tegen.
Reacties op dit gedicht
els verheyen vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
jacqie
:
Zaterdag, september 08, 2001 19:46
Ben blij dat ik de juwelenfamilie hier heb gevonden
XXX
Over dit gedicht
Auteur:
els verheyen
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
05 september 2001
Thema's:
[Pesten]