Gemis
Een groot gemis, diep van binnen
het is als een kras op mijn hart
deze kras zal altijd blijven
en zal veranderen in een stukje,
een stukje dat een plek in mijn hart zal krijgen
waar het zal blijven, met tevredenheid
Een groot gemis, diep van binnen
iets afsluiten wat je dierbaar is
je zat het nooit vergeten, wat het ook is
Maar het blijft een groot gemis.