Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
blijven leven
als een ster aan de hemel
schitterd jouw vriendschap
in het zwarte dal
als een steunpaal van een huis
houd je me recht
door het zwarte dal
als een sprankeltje hoop
geef je me kracht
doorheen het dal
als een teken van leven
door jou bereikt
voorbij het zwarte dal
Reacties op dit gedicht
naiky vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
yellow
:
Dinsdag, januari 23, 2007 05:11
Hopelijk krijg je nog een teken.
groetjes,
Y.
Over dit gedicht
Auteur:
naiky
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
02 juli 2005
Thema's:
[Verdriet]
[Vriendschap]
[Zelfmoord]