Op weg naar huis
kwam ik je eindelijk tegen
ontmoeting in de regen.
We begonnen aan een lang gesprek
het was niet geforceerd
het voelde niet verkeerd.
Ik werd niet opgejaagd
ik luisterde een hele tijd
en ik had geen spijt.
Herman, de zon is verschenen
tussen ons is het opgeklaard.
Je bent nu kalm en bedaard.