Waarom doe ik nou zo tegen jou,
waarom kan ik niet gewoon zeggen dat ik van je hou.
waarom nou zo dwars,
waarom heb ik niets positiefs in mijn mars.
Ik wil je helemaal niet kwijt,
af en toe ben ik best een leuke meid.
Ik kan het me niet voorstellen,
een leven zonder jou,
ik kan je nu niet eens bellen.
Ik ben zo bang om je kwijt te raken,
kan ik het echt niet goed maken.
het idee dat ik nooit meer een flinke knuf,
nooit meer een kus,
lieve maarten ik pieker me suf.
Ik wil je niet kwijt echt niet,
dat ik niet weet wat je wil,
doet me verdriet.
Lieverd het spijt me voor alles wat ik je heb aangedaan,
maar laat me alsjeblieft niet alleen in de kou staan.