Mijn Fammilie!
JUllie zijn alles voor mij
Met jullie ben ik vaak blij...
Zonder jullie zou ik het nooit redden
Daar ga ik niet eens om wedden
Ik weet het gewoon zeker...JUllie zijn trouw en verdienen een 100 kg gouden beker...
WE zijn onze tante voor jullie een zus en een dochter verloren...
We hebben gezworen om haar nooit te vergeten
We zullen het never nooit doen...
Als ik nog kon gaf ik haar een zoen en vertelde wat ik vroeger nog vertellen wou...Het zijn niet alleen de woorden van ik hou van jou
Ze zit nog steeds in onze hart ze is nog steeds die ene die mooie,lachende en appart!
We missen haar nog steeds zo we moeten doorgaan
We blijven niet bij die droevige staan
Lieve fammilie we hebben vaak veel lol
We liggen in een deuk en hebben het nog steeds vaak leuk...
We staan altijd achter elkaar ...
Als iemand van ons een ander mens vermoord...We verraden hem niet zo is de echte fammielie precies hoe het hoortQ!
Mijn fammilie ik hou van jullie en ik zou altijd voor jullie zijn!