Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
wat is er met je gebeurt
wat is er met je gebeurt
waar is die eeuwige lach gebleven
de lach die iedereen troost
maar die jouw niet troosten zou
wat is er met je gebeurt
waar zijn die stralende ogen
die ogen die zoveel overbrengen
maar die verdwenen lijken te zijn
wat is er met je gebeurt
waar ben je gebleven
de leuke opgewekte jongen
die me altijd troosten zou
wat is er met je gebeurt
je lijkt iemand anders te zijn
ik wil je zo graag troosten
maar ik zou niet weten hoe
wat is er met je gebeurt
ik wil je troosten met me ogen
troosten met me lach
maar ik kan niet lachen als ik jouw zo verdrietig zie...
Reacties op dit gedicht
diede vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
m@rcel
:
Maandag, juli 04, 2005 12:41
Heel mooi
gr, m@rcel
Over dit gedicht
Auteur:
diede
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
04 juli 2005
Thema's:
[Troost]
[Verdriet]
[Bewondering]