LIEVE NIKITA.
hier een klein gedichtje voor jou.
oma die is heel erg trots op jou.
kleinne woorden zeg je nu tegen.
mijn.
en ook mama en papa zijn heel erg blij.
je brabbelt alles bij elkaar.
en sommige woorden zijn ook nog waar.
en als oma dat te horen dat is fijn.
dat ik dit nog mee mag maken.
vind ik heel erg fijn.
ik weet later dat je ook een .
echte schoonheid zult zijn.
en oma wil laten weten.
dat ik jou mijn liefste .
kleinkind nooit zal vergeten.
dit is geschreven en gedaan,
oma els verheyen is mijn naam.