lieve lieve els
je bent een lieve vrouw
met een pracht van een dochter
en een pracht van een kleindochter
je bent zo een lieve vrouw
en als ik kon dan nam ik
al je pijn en verdriet weg van je
en dan vulde ik die al die gaten
vol met geluk, plezier en heel veel liefde
maar sorry els lieverd
ik kan dat niet het gaat niet
want anders had ik het al lang voor je gedaan
lieverd je betn een pracht vrouw
van wie ik hou
****
Els ik weet dat ik niet dikwijls iets van me laat horen de laatste tijd
maar weet dat ik steeds in mijn gedachten bij je ben
MEGAKNUFFFF speciaal voor jou