Ik kan het me niet meer herinneren
Toen ik jou voor het eerst zag
Had ik je even aangestaard?
Of keek ik met een lach?
Maar toen ik naar jou keek met een doel
Kan me nog voor me halen
Die vlinders, dat opgewekte gevoel
Ik ben gewoon verliefd op jou, al een lange tijd
Zo verliefd op jou niemand die dat ver bieden kan
Je bent voor mij de knapste man
Je lange blonde haren zo fris en fijn
Je ogen die blauw als de zomer lucht zijn
Jouw hele verscheining is voor mij een wonder
Jij geeft mij vlinders
En ik kan niet zonder