Onze relatie begon als de lente.
Zo fris en levendig als de bomen in knop.
De natuur die zijn kleur terugwint van de voorbije winter,
zo won je mijn vertrouwen.
We groeide mee met het seizoen en beleefden een prachtige, hete zomer.
Passionele momenten, afgewisseld met een verkwikkende zomerbries.
Verfrissende gesprekken deden ons geloven in een eeuwige zomer.
Maar niets is minder waar.
Deze momenten verloren hun mooie bladeren, verkleurt door teveel zonlicht en vielen doelloos neer.
De gesprekken allang niet meer zo verfrissend, veranderden in aangewakkerde storm- en regenbuien.
En toen klopte de verkleumende winter aan, bij het openen van de deur trok de ijzige kou alle vreugde mee en bevroor alle hoop.
We leven nu onze eigen seizoenen maar bij elke wisseling sta ik even stil en denk daarbij aan jou en onze 4 seizoenen!