...My Way...
neem het lot in eigen handen
laat hoop niet langer wachten
laat je stoute dromen waarheid zijn
leef niet langer op illusies en gedachten
maak je eigen toekomst
stel je eigen vragen
creeer je eigen kansen
durf een sprong in het diepe te wagen
wie niet voor zichzelf kan beslissen
wie zijn eigen stem niet kan verstaan
is een handpop overgeleverd aan medelijden
zal geschaduwd door het leven gaan
wees trots op je prestaties en leer van je fouten
geniet van overwinning en trotseer pech
zodat je aan het eind van de weg kan zeggen
ik maak mijn eigen keuzes, ik kies mijn eigen weg!
...voor iedereen die net een zetje nodig heeft...
...mariska elisabeth...