Het gevoel is weg in mij,
samen met mijn tranen
het verdriet voorbij.
Uitgehuild, geen emoties meer,
nachten achter elkaar wakker
want slapen gaan doet zo zeer.
Angst voor de nacht,
angst voor de dromen
over jou...
dat je op me wacht,
hopend, dat ik terug zal komen
uit de liefdeloze kou.
Ik heb genoeg geleden
in het verleden en het heden
en ik sluit mij af...
het gevoel is weg in mij,
samen met mijn tranen
het verdriet voorbij...
dat is mijn straf.