We zijn allemaal gelijk
En allemaal even rijk
We hebben een huis met een dak boven ons hoofd
En altijd wel iemand, die in ons geloofd.
We zijn allemaal gelijk
En allemaal even rijk
Maar ook zijn er mensen die heel anders leven
Die niemand in hun leven hebben om liefde te geven
We zijn allemaal gelijk
En allemaal even rijk
Deze mensen hebben niemand aan hun zij
Maar ook deze mensen hebben hetzelfde als wij
We zijn allemaal gelijk
En allemaal even rijk
Want, we zijn gezond en hebben te eten
En dát is iets wat we veel te vaak vergeten