Als je alleen maar domme dingen gaat zeggen.
Kan je beter zwijgen.
Zo hoef je haar later geen excuus uit te leggen.
En hoef je geen spijt te krijgen.
Denk liever twee keer na, voor je praat.
Dan heeft ze geen verdriet.
En is het nooit te laat.
Als je haar nog heel graag ziet.
Want woorden kunnen raken.
Iemand verdrietig maken.