Je loopt me voorbij,
zonder me een blik te gunnen,
zonder maar één keer om te kijken,
je gaat naar je rij,
ik naar de mijne,
weer een dag zonder één woord van jou...
Ik wil je naast me,
wil je woorden horen,
wil je horen ademen,
alles is beter,
beter dan niks...