Mma ik mis je
kriebel door m'n haar
Mama ik mis je
zing voor mij
Essie denk aan leuke dingen
wat je altijd zei
door de telefoon
maar je wist gewoon
dat kriebelen niet kon
en het slaapliedje nooit begon
Mama ik mis je
ik wil naar huis
Mama ik moet huilen maar,
morgen kom ik thuis