ik ben even,
even als jij,
wat maakt me dan zo vreemd,
zo verschillend van jou,
blijkbaar is er iets wat verschild,
denk ik zo raar,
kijk ik te sirieus op alles neer,
vertel het me,
want er is duidelijk een reden,
waarom iedereen me ontloopt,
ik wil me aanpassen,
aanpassen voor jou,
ik wil veranderen als je wil,
maar dat is zo moeilijk als ik geen begin weet,
ik ben van je gaan houden,
zoals jij van mij bent gaan houden,
ik ben om je gaan geven,
zo otnzettend veel,
ik wil dat beetje wat je aan mij irriteerd verbeteren,
maar schat vertel het me,
want ik weet mezelf geen raad.