nooit gedacht dat ik zoveel van je zou gaan houden
je als mijn alles zou beschouwden
maar nu als ik in je ogen kijk
weet ik dat ik weer eens bezwijk
liefde vol met passie
liefde vol met vriendschap
liefde vol met liefde
je geeft me zoveel meer dan ik hoopte
je geeft me zoveel liefde zonder pijn
nu weet ik dat ik voor altijd bij je wil zijn