Hij kust je lieve gezicht, neemt het in zijn handen
Voelt je adem, proeft je lippen
Vraagt naar je dag, luistert naar je verhalen
Geeft je de aandacht die je verdient
Hij verlangt naar je, zoals je daar zo staat
Jij kijkt naar hem met die intense blik die jij alleen kan hebben
Mooie man wordt langzaam uitgekleed
Elk plekje bekend voor hem, geen geheimen meer
Hoe graag wil ik hem zijn, dichtbij jou
Weten wie je echt bent achter de muur van charme en bravour
In mijn dromen ben ik hem, ben ik een man
Ben ik wat jij wil, en niet het grappige meisje van kantoor
Het zal nooit gebeuren, je zal altijd dat mysterie blijven
Een prachtige vluchtige verschijning
Mij elke keer weer achterlatend met het verlangen dat niet kan
Dat niet uitgesproken mag worden, een onmogelijke fantasie…