Je luistert niet meer
Ik probeer je uit te leggen
Wat gebeurd is, is goed
Ik heb mijn vrijheid terug
Ik ben mezelf
Weet nu hoe echte liefde voelt
Ik weet je bent van een andere tijd
Ideeen raak je niet meer kwijt
Maar een huwelijk is geen eindstation
Was ongelukkig en alleen
Ik heb nu een nieuwe kans
Ben nog zo jong
Het leven is een godsgeschenk
Fouten horen daarbij
Fouten die ik heb gemaakt
Zet ik nu recht
Wat komen gaat is avontuur
Mijn leven behoort aan mij
Ben weg uit de gevangenis
Misschien zie je het zo niet
Maar liever dan gevangen
Ben ik alleen
Zonder verdriet
Ik ben nu veel gelukkiger
Maar als ik jou zo zie
Dan lijkt het of je dit niet gelooft
Je wilt niet horen
Luistert niet
Lieve oma
Geloof me toch
En pieker niet om mij
Geniet van 't leven
Zie je niet
Jouw pijn doet mij verdriet
Ik wil zo graag dat
Net als ik
Jij elk moment geniet
Beloof me dat je anders kijkt
Naar wat er is gebeurd
Het is positief
Het was voorbestemd
Ik wil niet dat je treurt
Het is alsof ik nu pas leef
En jaren heb verspild
De hele wereld lacht me toe
Een nieuwe kans
Een nieuw begin
Zo heb ik het gewild
Een ervaring rijker
Veel geleerd
De pijn is nu voorbij
Slechts een ding nog
Dat mij bedroeft
Je luistert niet naar mij
Pas als je luistert en gelooft
Wat ik hier zeg
Mijn toekomst begint nu
Loslaat wat achter ons ligt
Pas dan ben ik echt vrij
Oma, Luister
Hoor me toch
Laat gaan die zorgen
En besef
Wat leeft in jou
Leeft ook in mij
Droog je tranen alsjeblieft
En huil niet meer om mij
'k wil dat je lacht
Mijn woorden hoort
En ik voelen kan
Je luistert weer naar mij
__________________________________