Ik hoef niet te denken,
weet toch wel dat het goed zit.
Ik hoef niet te pijnzen,
houden doe je toch van mij?
Ik hoef niet te lachen,
om me wat vrolijker voor te doen.
Ik hoef niet te huilen,
als er niets te huilen valt.
Ik blijf toch praten,
omdat ik jou alles toevertrouw.
Ik blijf zoenen,
omdat dat gewoon een uiting van liefde is.
ik wil jou gewoon niet kwijt,
omdat jij mij alles wil geven.
Ik zal wel heel gelukkig zijn,
en daar heb ik dan ook alle reden toe.
THNX KRIZZLE.
xxxx