Ik dacht dat je gelukkig was,,
Ik dacht dat je gelukkig was,
ik wist wel dat je veel moeilijke tijden had gehad..
Maar het ging nu toch g0ed met je,?
Of was dat maar schijn..
Ik heb je daar niet gezien,
maar toch zie ik het voor me..
Wat moet er door je heen gegaan zijn,?
Wat zou je gedacht hebben.?
Daar lag je dan..
Je haar zo, zoals het altijd zat..
Je lag daar zoals je was.
En het was net, alsof je sliep..
Ik heb je geaaid,
de hele tijd dat ik bij je was, heb ik je geaaid..
Je was koud, en je huid was hard,
maar dat maakte niet uit..
Ik heb je zelfs een kus gegeven,
ik weet niet precies waarom..
Ik voelde gewoon dat ik je een kus geven moest,,
een afscheidskus..
Ik mis je,
terwijl ik je niet vaak zag..
Maar je beseft pas hoeveel je van iemand houd,,
als die iemand, er niet meer voor je zijn kan...