Lange haartjes, groene ogen
Je wenkbrauwen, heel mooi gebogen
Prachtige mond, kleine tandjes
Slanke vingertjes aan je kleine handjes
Pas drie jaar, maar zingt een mooi wijsje
Je kijkt en lacht, lief klein meisje
Je pakt mijn hand en begint te stralen
En weet precies hoe je mijn hart moet stelen
Net was ik bij jou, je lag bijna te slapen
Nog even kijken, nog even gapen
Wangen rood van de koorts, in je warme bedje zo vertrouwd
Word maar gauw beter lief klein meisje, je weet dat ik van je houd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(Dit gaat over mijn nichtje bij wie ik soms moet oppassen)