Een traan van verdriet
Waar komt die vandaan
Vanuit je ogen
Die je nooit hebben bedrogen
Verdriet laat je metken door huilen
Je voelt je vrij
Laat je emoties gaan
Totdat je erbij stil gaat staan
Waarom heb je verdriet
Realiseer dat eerst even
Of huil anders gewoon niet