Alleen Op de wereld,,
Je bent alleen,
alleen op de wereld..
Niemand die aan je denkt,
en niemand die om je geeft..
Dan opeens,
opeens hoor je een stem..
Iemand die toch aan je denkt,
iemand die toch om je geeft..
Want je bent nooit alleen op de wereld..
Er zijn altijd mensen die aan je denken en van je houden.
Ook al zijn het er maar 1 of 2,,
Want voor die mensen, voor die mensen tel je mee..