Voor de familie van Ralph
Regenboogkind
Regenboogkind
straal in alle kleuren
vlieg mee op de wind
omgeven door heerlijke geuren
in roze, goud en karmozijn
als een vlindertje zo teer
langs het hemelbaldakijn
en daal dan in de harten neer
van al die jou hebben liefgehad
verwarm ze met jouw stralen,
vlieg mee op aller levenspad
vertellend regenboogverhalen;
fluister hun namen in de wind,
kus zuchtend zacht hun wangen
jij prachtig, liefdevol regenboogkind
en blijf als hemels heerlijke geur
rond jouw geliefden hangen…
Veel sterkte, veel liefs, switi lobi...