Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Laat me
Mocht ik jou ooit weer tegenkomen
Laat me dan weer in jou hartje wonen
Geef me de tijd om bij te leren
En laat me je lichaam weer begeren
Laat me jou mijn liefde geven
Zodat we samen verder leven
Hopelijk mag die tijd ooit weer komen
Maar tot die tijd zie ik je in mijn dromen
Over dit gedicht
Auteur:
Mris
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
12 juli 2005
Thema's:
[Dromen]
[Liefde]
[Leven]