VERDRIET.
soms heeft mijn hart heel erg veel pijn.
kon ik maar eens weer bij jou zijn,
maar dat kan nu niet meer.
want je bent boven bij de lieve heer.
maar diep in mijn hart is dat plaatje er nog voor jou.
ik heb altijd gehouden van jou.
en helemaal nu je er niet meer bent.
weet ik wat ik mis.
jij die altijd alles van mijn wist.
maar met het verdriet moet je leren leven.
want jij kan het niet meer geven.
die liefde die je had.
voor je dochter en gezin.
heb je niet meer mee mogen beleven.
jij ging boven naar de heer.
maar later zien we elkaar daar weer.