De Beste Voor Mij
In mijn gedachten,
Denk ik terug aan onze wilde nachten
Samen bij het kampvuur
Erg romantisch en toch niet duur
Je moet weten dat ik het echt meen
Ik hou van jou alleen
Over ruzies kunnen we goed praten
Daarom zullen we elkaar nooit verlaten
Samen bij het vuur, geen kou
Je moest eens weten hoeveel ik van je hou
Zo’n lieve jongen had ik niet verwacht
Vroeger had ik zoiets nooit gedacht
Het duurt allemaal maar zo even
Zo kort, zo verschrikkelijk kort is dit leven
1 ding kan ik niet
Nee ik doe jou nooit verdriet
Ik hou zo veel van jou
Ja, ik blijf je altijd trouw